søg
Vores blog
Vores blog
Følg livet i Camillos Køkken; nyheder, events, aktiviteter, eksperimenter, rejser og læs klummer

Blogpost 06.12.2023

Julebogsalg

“Det’ jul, det’ cool, det nu man hygger sig bedst“ – og vi sætter alle vores kogebøger på julekogebogsudsalg i hele december. I julesækken har vi vores ‘klassiker’; “Mad, der får folk til at tale sammen“ og vores sommerkogebog, der indgyder håb og lover at der bliver varmt igen; “Camillos fornemmelse for sommer“. Vi har også en ganske lille stak af opskriftsbogen “Spis & Strik“, både i en dansk og i en engelsk udgave. Alle gode gaver under juletræet til onkel, tante, svigerdatter, svigerfar, nabo eller en sød kollega.

Vores nyeste kogebog “Camillos fornemmelse for sommer“ indeholder masser af sommerlige opskrifter; pizza, meatballs, risotto, pasta, grøntsager, kylling, brød, desserter, tabouleh, salater, drinks, snacks og hele pivtøjet. Det er en glad bog, der kan bruges hele året rundt, og som vi er meget stolte af – den indeholder også masser af fotos, illustrationer og essays.

Vores første kogebog “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“, rummer 145 opskrifter til hver en del af året – igen er der masser af fotos, illustrationer og essays. Vores glade debut på kogebogsmarkedet, der er blevet taget så utroligt fint imod.

“Spis & Strik“, har vi ikke mange tilbage af – flere af den engelske, der ganske naturligt hedder “Eat & Knit“. En bog krydret med madopskrifter og strikkeopskrifter, fotos og illustrationer. Udgivet i samarbejde med Marianne Isager.

JUletilbud

“Camillos fornemmelse for sommer“. 168 sider, mere end 50 opskrifter, essays, fotos & illustrationer. Lower East Press, 2022.
Tilbudspris kr. 250 (ex porto). Normalpris kr. 300.

“Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“. 352 sider, 145 opskrifter, essays, fotos & illustrationer. Lower East Press & Strandberg Publishing, 2018.
Tilbudspris kr. 250 (ex porto). Normalpris kr. 350.

“Spis & Strik“. 96 sider, 16 madopskrifter, 8 strikopskrifter, essays, fotos & illustrationer. Lower East Press & Isager, 2020.
Tilbudspris kr. 175 (ex porto). Normalpris kr. 220.

Bestil bøgerne på camillo@camillos.dk – oplys navn, adresse og tlf-nummer, vi sender info om betaling (mobilepay eller bank).