søg

kalender

what’s cooking?

CW-kalender3b780xh580pxweb

what’s cooking i camillos Køkken

Her finder du de arrangementer vi med sikkerhed har i kalenderen på nuværende tidspunkt. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for at spørge om der er flere middage og arrangementer på vej, eller hvis du har en skøn idé du absolut må dele med os. Skriv til camillo@camillos.dk eller ring 40636899.

AUGUST 2024
Camillos Køkken på en husbåd i Sydhavnen, KBH.
Vi arbejder på at gentage succesen fra maj, hvor vi havde en forrygende middag på den gode husbåd. Vi håber at poppe op i løbet af august med en middag med masser af god mad og kolde vine. Datoen bliver annonceret her og i vores nyhedsbrev.
Skriv til os, hvis du vil på invitationslisten.
camillo@camillos.dk

––

25. AUGUST 2024 – KL. 12:30
Carlo & Camillos italienske familiemiddag i Aalborg
Carlo & Camillo inviterer igen i år – som en del af Nordjysk Madfestival – til en eftermiddag med fælleskab, måltidet og familien i centrum. De byder på en overdådig, afslappet og hyggelig middag, med fem serveringer, skønne vine og masser af snak ved bordene.

Carlo & Camillo er værter. De – og inviterede venner – vil underholde og tale om gode, lystige oplevelser omkring bordet og måltidet – og alt det mad, der får folk til at tale sammen.

Vi glæder os til at se jer til en helt særlig og livlig italiensk familiemiddag. Måske har I selv en historie at fortælle fra jeres familiemiddage?

Meget mere info her

––

27. AUGUST 2024 – KL. 19-21:30
Strik, snacks & snak – på Cafe Ulla Terkelsen i Aalborg.

Nordjysk Madfestival X Camillos Køkken X Garncafe Madsine inviterer til: STRIK, SNACKS & SNAK – Camillos Køkken og Madsines Strikkelounge på Ulla T – powered by Jeanett Kaare.

Kom og vær med til en hyggelig, afslappet og inspirerende aften på Cafe Ulla Terkelsen i Aalborg under Nordjysk Madfestival. Læs mere her.

––

31. AUGUST 2024 – KL. 18:00
Camillos Køkken fejrer 400-året for Jens Bangs Stenhus i Aalborg.

I anledning af 400-året for opførelsen af Jens Bangs Stenhus i Aalborg inviterer Nordjyske Museer og Camillos Køkken til en unik og luksuøs madoplevelse omgivet af historisk og fortryllende stemning.

Læs mere om middagen her på sitet.