søg
Vores blog
Vores blog
Følg livet i Camillos Køkken; nyheder, events, aktiviteter, eksperimenter, rejser og læs klummer
Camillo's Italian Farmhouse Bread. Photo Malthe Ivarsson

Blogpost 16.08.2024

Giv os i dag vort daglige brød

Ny Camillo-klumme i POV International om det gode, hjemmebagte brød – om duft, krumme, skorpe, stolthed, Italien (selvfølgelig), fadervor, daggammelt brød og meget mere. Herunder hele tre opskrifter; Italian Farmhouse Bread, Hasselnøddebrød og Pane di segale.

givos-frapov-780
Fra POV International

Her et lille uddrag af teksten, find hele klummen og opskrifterne hos POV.

“Duften af nybagt brød må være den billigste rejseform, der findes. Den skønne duft snor sig om din næse og tager dig med på eksotiske eventyr – eller tilbage i tiden til trygge steder, hvor der kun er søde mennesker, hvor alle smiler til hinanden.

Når du selv har bagt et vellykket brød er stoltheden enorm. Du kærtegner det nybagte brød, lægger det blidt til din kind. Dit selvværd vokser, din selvtillid lyser, du er mester i dit eget køkken, mester i din egen verden.

Jeg elsker at bage, elsker lige så meget duften af det nybagte brød, lyden af en god skorpe – og selvfølgelig smagen af et godt hjemmebagt brød. Mit ‘bageri’ er ganske enkelt og pragmatisk – jeg slår normalt ikke større brød op, end jeg kan bage. Er utrolig glad for mit brød­repertoire, varierer det gerne og tilføjer nyt, når tiden er inde. Bager som regel ofte lige et ekstra brød, som jeg giver til naboen eller tager med under armen på besøg hos nogen, jeg godt kan lide.”

Læs resten af klummen hos POV International [link]– og gå derefter på jagt efter andre spændende historier på netavisen.

NYgivosidag780px-web
Et kig ind i Camillos bageri. Illustration Helle Marietta
20210422_CamilloSommer_segale780px
Camillo’s Pane di segale. Photo Malthe Ivarsson
20210422_CamilloSommer_hazzel780
Camillos hasselnøddebrød. Foto Malthe Ivarsson