“MAD, DER FÅR FOLK TIL AT TALE SAMMEN. CAMILLOS KØKKEN”. 145 opskrifter, 175 fotos, 352 sider. 2. oplag. Kr. 350.

Skrevet og udviklet af Jørgen Smidstrup, designet og illustreret af Helle Marietta, fotograferet af Malthe Ivarsson og Jørgen Smidstrup. Udgivet på Lower East Press og Strandberg Publishing – og trykt hos Specialtrykkeriet Arco.

“En bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen er proppet med opskrifter på retter, der med garanti får os til at tale sammen. Til hverdag og til fest. Med venner, familie, naboer, kærester og partnere. Om liv, nogle gange om død, om kærlighed, om arbejde, om planer, om drømme, om nærvær, om længsler, om det der kan være svært – og lidt om mad.

Maden er lavet med dyb inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken og med afstikkere til den øvrige store, spændende verden omkring os. Bogen er fyldt med historier, tips, tricks, holdninger og billeder. Mange billeder. Du finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, risotto, hovedretter, brød, desserter – og drinks dertil. Der er masser af grønt, der er kød, fugl, fisk, pasta, ris, bønner og linser. Det kan være billigt og dyrere. Det dufter og smager godt, altid. Og det får du det også til, bare du gør dig lidt umage.“

“FOOD THAT MAKES PEOPLE TALK TO EACH OTHER”
After incredibly many wonderful hours in the kitchen, after numerous amazing dinners, public and private – and after years of writing, 145 recipes, 175 photos, 352 pages later – Camillo’s first cookbook is here “FOOD THAT MAKES PEOPLE TALK TO EACH OTHER. CAMILLO’S KITCHEN”. Written and developed by Jørgen Smidstrup, designed and illustrated by Helle Marietta. Published on Lower East Press/Strandberg Publishing and printed at Specialtrykkeriet Arco, Denmark.

This first (Danish) version is excused by our love for our Danish heritages, but please talk us into translating the book to german, english, spanish or other amazing languages dear to our hearts.

SPIS & STRIK er en bog med strikkeopskrifter af Marianne Isager og med madopskrifter fra Camillos Køkken. Alle opskrifter er bygget op omkring en frugt eller en grøntsag. Du møder tomat, rødbede, æble, blomkål, squash, citron, chili og oliven – som smukt og lunt strik og som skønne, lystige retter, der nemt kan lande på dit spisebord.

Du finder bl.a. seks smukke trøjer, et skønt, flagrende tørklæde, flotte klude, sprøde pizzaer, friske salater, lækre snacks, friskfangede fisk, spicy muslinger, søde kager og drinks til solnedgangen ved havet. Bogen er også fyldt til briste-punktet med helt nye, smukke fotos fra Tversted og omegn. Spis & Strik handler også om, at vi har brug for pausen og om stoltheden over, at skabe noget med sine hænder.

Spis & Strik er skabt på Tversted Skole i Nordjylland. Her har Isager udviklet en lille perle – et aktivt og moderne kulturhus. Om sommeren dukker Camillos Køkken op på den tidligere folkeskole med salon-aftener, fællesspisninger, frokoster og meget mere.

Tversted er kendt for strik og garn, for sommermad, for jazz, en kilometer-lang, dejlig strand, for vind og solskin, en enestående natur, for kunsthåndværkere, for marskandisere, for kreative landsby- og udkants-aktiviteter. Og for en menneskelig varme, opmærksomhed og omsorg.

I den stemning blev Spis & Strik til!

Spis & Strik
96 sider
Strikkeopskrifter: Marianne Isager
Madopskrifter: Jørgen Smidstrup
Design & illustration: Helle Marietta, Lower East
Foto: Malthe Ivarsson
Pris: kr. 220,-
Findes både i en dansk og i en engelsk version

Køb bøgerne:

Bestil direkte hos os via email camillo@camilloskitchen.com

De fleste boghandlere rundt omkring i Danmark har også bøgerne på hylderne eller kan bestille dem hjem til dig.

Disse fine steder sælger også vores kogebog:

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole, Skolevej 11-13.
email: camillo@camilloskitchen.com

Kogebogeriet, Guldbergsgade 10, Nørrebro, KBH
tjek boghandlen & caféen her

Kaffebaren på Amager, Æblestien 2, KBH S
find kaffebaren og åbningstider her

Thiemers Magasin, Tullinsgade 24, Vesterbro, KBH
tjek boghandlen her

A door, Istedgade 101, Vesterbro, KBH
tjek butikken og åbningstider her

Gastro & Vino, Klostergade 68, baggården, Aarhus C
www.gastroogvino.dk

Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
www.kunsten.dk

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Herning
www.chpeamuseum.dk

Lykkegården, Bindslevvej 54, Tversted
www.lykkegaard-tversted.dk

Lower East Lab, Waldemarstrasse 38, Kreuzberg, Berlin
www.lowereastlab.de