Camillos Jazzkøkken 2022

Så’ der jazz! Igen i år åbner vi Camillos Jazzkøkken på Tversted Skole. Det sker i efterårsferien fra 15. til 22. oktober.

I forbindelse med Tversted Jazzy Days – som jo er en vidunderlig jazzfestival med et utroligt fint jazz-program – arrangerer vi frokoster, middage, vinbar, jazzplade-eftermiddage og meget mere.

Frokost imellem kl. 12-14, middag kl. 18.00. Frokostkortet kommer bl.a til at indeholde Camillos franske landpaté, gode sild med hjemmebagt rugbrød & urtemayo, dagens fisk, frittata, et jazz-bræt med pølse, ost & andre gode sager.

Aftenmenuerne bliver en dagligt skiftende gryderet; jazz-gryden. Serveret med sprøde og farverige salater, skønne pestoer, efterårschutney & nybagte brød. Alle gryderetterne bliver naturligvis opkaldt efter skønne jazz-tunes som fx “I Loves you Porgy“, “Don’t Explain“, “A Night in Tunesia“, “Autumn Leaves“, “I Love Paris“, “Tenderly“, “My Baby Just Cares For Me“ og “Baby it’s cold outside“. Aftenherlighederne koster kr. 275, børn under 12 år kr. 150.

Vi håber at se dig i vores muntre jazzkøkken!

Åbningstider: 12-17: Kaffe-, vin- og jazzbar
12-14: Frokost (bestil meget gerne bord)
18:00: Jazzgryde (bordbestilling nødvendig)
Book et bord på tlf. 40636899 eller camillo@camillos.dk

Se også kalenderenComments are closed.