Salon: “Al den snak om måltidet”

Sæsonens sidste aften og sidste søndagssalon (28. august) i Camillos Sommerkøkken 2022 fokuserer på “Al den snak om måltidet“. Vi byder på en lystig velkomstdrink og serverer (midst) fire skønne retter undervejs. Gode vine er lagt på køl, og forventningerne til en dejlig aften er store. Vi satser på en lun og livlig aften, med oplæg, snak, diskussioner, høj latter og rar refleksion.

Aftenen er en del af Nordjysk Madfestival. Camillo & Marietta er værter og har inviteret direktøren for festivalen Sarah Kruse og Elsebeth Gerner Nielsen med ombord på Camillo-skuden. Vi vil tale om al det måltidet ‘kan’, om måltidets samlende kraft og om hvordan de gode måltider knytter mennesker sammen.

Vi starter kl. 18.00 – mad & velkomstdrink koster kr. 400, og vi har stadig enkelte pladser til denne særlige aften. Book et bord på camillo@camillos.dk eller tel. 40636899.

Marietta serverer…. Foto Malthe Ivarsson
Lasagne med tun fra “Camillos fornemmelse for sommer“. Foto Malthe Ivarsson


Comments are closed.