August – sommeren 2022

Vi er godt i gang med sæsonens sidste måned i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Tilbage, foran os, står tre uger med masser af middage, frokoster, en salonaften og en før-koncert-middag. Vi glæder os dagligt over det travle liv, de mange besøg og den store opbakning vi får fra gæster, venner og netværk.

Vi har middage hver onsdag, fredag og søndag – frokost torsdag, fredag, lørdag og søndag resten af august måned. Lørdag 13. august har vi en farverig sommermiddag før Kultur på Tversted Skole inviterer til “Any colour you like“ med Pink Floyd Tribute Bandet. Sæsonen i Camillos Sommerkøkken slutter søndag 28. august, hvor vi byder på salonaften under titlen “Al den snak om måltidet“. Mad, vin og en masse ‘talk’ vil fylde rummet og bordene. Den aften, som er en del af Nordjysk Madfestival, glæder vi os også til.

Bordbestilling / tilmelding / spørgsmål? camillo@camillos.dk eller tel 40636899

Tjek kalenderen for mere info.Comments are closed.