Talk & Tapas 30. juli

På lørdag 30. juli kl. 18.00 har vi i Camillos Sommerkøkken en TALK & TAPAS med et af hovednavnene på den skønne & unge musikfestival M.I.T – Made in Tversted; Carl Knast. Festivalen kører fra i dag 28. juli til og med 31. juli.

Book et bord hvis du vil opleve Knast i samtale med Kristian Riis (musiker i Nephew & iværksætter) og Martin Melancolia (producer & manager) – vi serverer skønne og lette sommertapas undervejs. – gode drinks, lystige vine og kolde øl kan selvfølgelig købes.

Book på camillo@camillos.dk eller tel 40636899. Vi har lavet en special deal med festivalen, så billetten til TALK & TAPAS også giver adgang til koncerterne lørdag aften på festivalen.

Pris for TALK, TAPAS & aftenarmbånd til M.I.T kr. 390.

Carl Knast

Læs mere om M.I.T.-festivalen her.Comments are closed.