Lystige uger

De næste par uger i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole ser meget sjove, meget travle og meget sommerlige ud!

I uge 28 har vi sommermiddag onsdag 13. juli (udsolgt), sommermiddag fredag 15. juli (udsolgt) og søndagsmiddag 17. juli (stadig pladser tilbage). Vi har frokost torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 12:30-14:30 bl.a. med kartoffelmadder, paté de campagne, porchetta, frittata og dagens fisk. Lørdag har vi en ‘før-koncert-middag’ kl. 18.00 – her har foreningen Kultur på Tversted Skole arrangeret koncert med ‘Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends’ kl. 20.00. Det bli’r endnu en god aften i Camillos Sommerkøkken og på Tversted Skole.

I uge 29 har vi igen sommermiddage onsdag og fredag, søndagsmiddag 24. juli – torsdag 21. juli har vi Camillos Saloner med middag og koncert med POPS (melodisk britrock og lyriske ballader). Lørdag 23. juli har vi endnu en salon-aften med en lystig og venlig introduktion til naturvin – vi får besøg af Emil Olander, som ved det, der skal vides om naturvin. Han præsenterer vinene, går i dybden med hvad er det egentlig for noget, det der naturvin – og går sammen med Camillo i køkkenet og sætter en lækker sommermenu sammen. Vi byder på fire serveringer og fire glas vin dertil. Det glæder vi os sandelig også til. 

Vi byder selvfølgelig også på frokost; torsdag til og med søndag. 

Se kalenderen for mere info – og book et bord på camillo@camillos.dk eller tel. 40636899.

Vi glæder os utroligt meget!

Grillet sommersalat fra “Camillos fornemmelse for sommer“. Foto Malthe Ivarsson.


Comments are closed.