Masser af liv i uge 26

Mange sommergæster ser ud til at være ankommet – og resten er på vej – til Tversted og den nærmeste omegn. Vi glæder os meget til en uge med masser af gang i salonen! Vi byder på frokost torsdag, fredag, lørdag og søndag. På sommermiddage onsdag, fredag, lørdag og søndag.


Lørdag aften har vi sæsonens første Camillo Salon – hvor vi fejrer vores nye kogebog “Camillos fornemmelse for sommer“ og giver et uhøjtideligt indblik i arbejdet med den; med opskrifter, essay, illustrationer, design og fotografier. Kom & fejr det sammen med os!

Velkomstdrink, fire-retters menu, en spritny kogebog, historier, samtale og Camillo Salonaften. Middagen er også en del af vores Coop Crowdfunding-kampagne – se mere på dette link.
Pris 350, inkl. velkomstdrink. Ekskl. øvrige drikkevarer. Kr. 650 hvis du også ønsker den nye kogebog med hjem. Book et bord på tlf. 40636899 eller camillo@camillos.dk

Siciliansk kylling fra “Camillos fornemmelse for sommer“, foto Malthe Ivarsson


På vores kalender finder du meget mere info om ugens – og resten af sommerens – aktiviteter i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole.

“Camillos fornemmelse for sommer“ i sikre hænder
Grillet Sommersalat fra “Camillos fornemmelse for sommer“, foto Malthe Ivarsson
Lasagne fra “Camillos fornemmelse for sommer“, foto Malthe IvarssonComments are closed.