Crowdfunding rewards

Lige nu kører vi en crowdfunding-kampagne hos Coop. Og for dem, der ikke ved hvad det er, så ved wikipedia det. Vi forsøger at opnå støtte, dels til udgifterne til vores nye kogebog “Camillos fornemmelse for sommer“, dels til at sælge bøgerne over det danske land – og til at udbrede kendskabet til vores virke, med ‘mad, der får folk til at tale sammen’.

Vi har defineret en række ‘rewards’, som man kan købe og dermed støtte os i vores mission; vi vil være med til at udbrede glæden ved mad og udvikle måltidets styrke. Med gode råvarer, med en legesyg, afslappet og naturlig tilgang til det at lave mad. Med åbne arme og varme invitationer. Vi vil have folk til at mødes omkring spisebordet og tale sammen. Om glæder, sorger, sejre, fremtiden, kærligheden, klimaet, bekymringer – og alt det, der imellem.

Vi håber du har lyst til at være med til at støtte, og til at sprede budskabet, til at dele via email og på sociale medier – og fortælle det til mor, svigerdatter, nabo, chef, kolleger, nevøer, onkler og tanter, Dronningen, ministrene og dine gæster over middagsbordet.

Blandt de mange rewards er fx disse perler – se dem alle her på Coop Crowdfunding-hjemmesiden.

  • Et stk signeret “Camillos fornemmelse for sommer“, sendt til dig, kr. 350 inkl. forsendelse.
  • To stk “Camillos fornemmelse for sommer“, sendt til dig, kr 650 inkl. forsendelse
  • En bog afhentet i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole, kr. 300
  • Gavekort til Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole, enten kr. 300 eller kr. 500.
  • Speciel bogfejringsmiddag lørdag 2. juli i Camillos Sommerkøkken for 1 eller 2 personer inkl. en kogebog.
  • Eksklusiv “Camillo’s Table”. En hyggelig middag for 8 personer hjemme hos dig. Velkomstdrink, snacks, fem serveringer & vinmenu + otte “Camillos fornemmelse for sommer”-kogebøger. Vi sørger for det hele, Camillo & Marietta kokkererer og fortæller – du inviterer gæsterne. Pr. person 1.500, i alt kr. 12.000.
Opslag fra “Camillos fornemmelse for sommer“
Opslag fra “Camillos fornemmelse for sommer“
Opslag fra “Camillos fornemmelse for sommer“
Opslag fra “Camillos fornemmelse for sommer“
Opslag fra “Camillos fornemmelse for sommer“
Comments are closed.