Camillos Sommer

Den nye kogebog fra Camillos Køkken “Camillos fornemmelse for sommer” bliver en fejring af sommeren. En påskønnelse af livet og en opfordring til at dele – historier, oplevelser, mad, terrasse, havestole, overskud og glæde.

“Camillos fornemmelse for sommer” tænder for solen, fejer skyerne af himlen, tæmmer vinden, planter farver i haven, sætter blade på træerne og blus på køkkenet. Åbner for sorgløse samtaler, intense øjeblikke, høje grin og munter melankoli.

Kogebogen er på 168 sider, stort format, soft cover, mere end 50 glade sommeropskrifter, lystige essays, smukt design, masser af illustrationer og skønne fotos.

Lige nu er vi på Coop Crowdfunding – hvor man kan støtte os ved at købe bogen og en masse andre fine rewards (bøger, gavekort, middage, chef’s table og meget mere). Tjek for mere info på Coops website på linket her – og spred gerne ordet!

Coop Crowdfunding

“Camillos fornemmelse for sommer” er skrevet af Jørgen Smidstrup, designet af Helle Marietta, fotograferet af Malthe Ivarsson (som også har fotograferet til vores andre bøger) og Jørgen Smidstrup. Udkommer på Lower East Press.


For mere info, bogbestillinger, spørgsmål, kommentarer og meget mere – camillo@camilloskitchen.dkComments are closed.