Sommerkøkken 2022

Så er det heldigvis sommertid igen – vi glæder os meget og gør klar til at åbne Camillos Sommerkøkken 2022 på Tversted Skole ved Vesterhavet.

Åbningsdagene i denne sæson kommer til at bestå af middage fredag 17. juni og søndagsmiddag 19. juni. Fredag fire serveringer, højt humør, glæde og klirren med glassene. Søndag tre retters hyggelig og familiær søndagsmiddag. Mon ikke der også springer en åbningsboble eller to i løbet af dagene? Middag fredag og søndag kl. 19.00.

Resten af sommeren holder vi åbent for frokost, middage (onsdag, fredag, søndag), pop-up-middage (ofte torsdage og lørdage), salonaftener (på helt specielle aftener), koncertmiddage, snack- & vinbar, vinsmagninger, kokkeskole og meget mere frem til og med 28. august (hvor vi slutter af med et arrangement under Nordjysk Madfestival).

Maden i Camillos Sommerkøkken er et mix af dansk sommer, italiensk varme og fransk charme – krydret med smag, farver og inspiration fra den store øvrige verden. Vi vil skabe lækre, smukke, kreative og legesyge retter, der inspirerer til gode samtaler om måltidet og om livet.

Book et bord – skriv eller ring til os hvis du ønsker at reservere plads – til åbningsdagene eller senere på sommeren.

Vi ser frem til at se jer, til sommer, sol & glade dage i Tversted.

Marietta & Camillo
camillo@camilloskitchen.com – tel. 40636899

Se kalenderen her.

#
This summer we will again open up our summer restaurant at the old school in Tversted, Denmark. Opening days June 17 and 19th. With dinners Friday & Sunday. The rest of the summer looks like this: Dinners Wednesday, Friday & Sunday at 7pm. Lunch Thursday, Friday, Saturday and Sunday from 1-3 pm. Table reservations on camillo@camilloskitchen.com – or tel. +45 40636899

Syltede grøntsager i Camillos Køkken. Foto Malthe Ivarsson
Comments are closed.