Julegaver

Okay – måske mangler du alligevel at købe et par julegaver mere? I så fald kan Camillo & Mariettas Julegaveservice hjælpe – hvis du er lidt hurtig.

Vi leverer gaverne henover mandag, tirsdag og onsdag i følgende fine byer; Tversted, Aalborg, Aarhus og København. Bestil senest mandag middag – 12:00:dut – på camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899.

Vi har de smukkeste gule dejfade, vi har også nogle i den cooleste blå, vi har to virkelig dejlige rødvine til julen, vi har også en kasse med tre skønne naturvine, vi har en julegave med to smukke krus og en dejlig pose kaffe, vi har risottopakken, kogebøger og vermouth – og vi har også vores ‘kunstværk’; det fine linoleumstryk som kunstneren Ole Hartvig har skabt til Camillos Køkken (vi har fire eksemplarer, der er indrammet hos Grafisk Værksted i Hjørring og vi har selvfølgelig også værkerne uindrammede).

Se vores kuraterede julegaver nedenfor – og giv lyd, hvis der er noget du ønsker (at give væk).

To smukke dejfade fra pottemageren i Birkerød – de gule fade koster kr. 425 og de blå kr. 350 – begge tre liter, diameter ca. 30 cm. Uundværlige i ethvert godt hjem.

Julevinene fra Camillos Køkken – to virkelig gode vine til juleaften og dagene deromkring. En gavekasse med de to vine koster kr. 310.

La 50/50 er skabt af vinbønderne og ægteparret Anne Gros og Jean-Paul Tollot – med vingårde i Bourgone og i Languedoc. Vinen er netop et vidunderligt møde mellem det elegante fra Bourgone og det kraftige, solmodne fra Languedoc. Lavet på druerne Grenache, Syrah og Carignan. Vinen bliver ved med at være levende og frisk i glasset – den står helt sikkert på Camillos julebord og glæder sig til at møde både and og gås.


Le Pigeoulet kommer også til at stå på julebordet – en dejlig vin fra Rhône – igen med Grenache som dominerende drue, her suppleret af Syrah, Cinsault og Carignan. Elegant, koncentreret, saftig, smag af bær og urter. Drik den lige før La 50/50. Begge vine må meget gerne være 14-15 grader, når du hælder i glassene.

Hvis du er fresh på naturvine – eller har en mor eller svigersøn, der er – så har vi en awesome kasse med tre skønne naturvin: to røde og en rosé. Jule-tilbud kr. 490.

‘La Baie’, 2017, er noget så skønt som en vinter-rosé – let og tør, masser af smag, duft af vilde blomster og urter. Lavet på druen Syrah.

‘Une Tranche Nouvelle’, 2019, fra Beaujolais, sidder lige i skabet, frisk, masser af smag og elegant – lavet på druen Gamay.

La Cuca de Llum 2019 – Succés. Fra Catalonien. Hus-natur-rødvinen i Camillos Køkken, frisk, velafbalanceret og med et godt ‘bid’.

Kaffe & krus julegaven – to smukke krus og en fantastisk pose kaffebønner. Kr. 475.

Kopperne er fra Clib Klap – en klassiker til morgenkaffen – vi har dem i fire forskellige farver. Kaffen er fra Nordhavn Coffee i KBH, bønnerne fra Colombia – hele efterårets kaffe i Camillos Køkken.

Risottojulepakken – med en pose gode risottoris, tørrede svampe, flagesalt fra Island i fin metaldåse og vores yndlingshvidvin – som vi selv importerer fra Piemonte – på den skønne drue Roero Arnais – inkl. den fine kasse – kr. 360.

Der er jo også den fine ‘Spis & Strik’ – opskriftsbogen vi har skabt i samarbejde med Marianne Isager. Både i en dansk og i en engelsk udgave. Kr. 220.

‘Spis & Strik’ er en samling af strikkeopskrifter og madopskrifter, der alle tager udgangspunkt i en grøntsag eller en frugt. Otte strikkeopskrifter, 16 madopskrifter, smukke fotos fra Malthe Ivarsson. Skynd dig at sikre dig et eksemplar, den danske udgave er meget snart udsolgt.

Vores elskede bog fra Camillos Køkken; ‘Mad, der får folk til at tale sammen’. Vækker altid glæde under juletræet! Special juletilbud i disse dage. Kr. 300 (normalpris 350).

Der er stadig nogle i det skønne Danmark der ikke har kogebogen, der rummer et hav af opskrifter, essay, illustrationer og fotos. 350 sider er den på.

Du kan også forære en special kogebog-vermouth-pakke til en du holder meget af. ‘Mad, der får folk til at tale sammen’ flankeret af en flaske helt vildt god vermouth fra Tyskland. Glædelig jul-pris kr. 550.

Den røde vermouth fra Apros kan blive et hit i juledagen, drik den med en del vermouth og to dele tonic og et par klirrende isterninger. Du kan samtidig fordybe dig i historierne i kogebogen. Se det er julehygge.

‘Camillos Køkken’ – skabt af kunstneren Ole Hartvig – trykt hos More Minds i Tversted – limited edition 75 eksemplarer. Måler 64 x 48 cm. Koster kr. 800 (uindrammet) og kr. 1.800 indrammet meget smukt i en egetræsramme hos Grafisk Værksted i Hjørring.

Igennem foråret 2021 havde vi fine samtaler med Ole Hartvig omkring dette værk, hans virke og Camillos Køkken – så fandt han redskaberne frem og snittede alt dette skønne frem på linoleum. Og så blev vi lykkelige! Og fik trykkerne til at trykke 75 smukke eksemplarer.

Og så er der jo gavekortet; et gavekort til Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Gavekortet kan bruges lystigt hele sommeren 2022 til mad, drikke og i vores sommerbutik. Vi sender det som pdf med navn og beløb på, du printer og finder en smuk konvolut. (Hvis du er meget hurtig kan vi også nå at printe og sende).

Vi har gavekort på kr. 500 og kr. 1000 – og selvfølgelig også et med lige præcis det beløb du har lyst til at give til din yndlingsmormor, favorit niece og til dine søde børn – eller dine søde forældre.

Vi glæder os til at høre fra dig, julen står for døren – og vi håber den bliver både rar og hyggelig.
camillo@camilloskitchen.com eller tel 40636899Comments are closed.