Gavekort til Camillos Køkken

Julen nærmer sig med hastige skridt – du glæder dig forhåbentlig – og mangler kun at købe en eneste gave, nemlig et gavekort til Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Gavekortet kan bruges lystigt hele sommeren 2022 til mad, drikke og i vores sommerbutik. Bestil kortet asap, vi sender det som pdf med navn og beløb på, du printer og finder en smuk konvolut. (Hvis du er meget hurtig kan vi også nå at printe og sende). Vi har gavekort på kr. 500 og kr. 1000 – og selvfølgelig også et med lige præcis det beløb du har lyst til at give til din yndlingsmormor, favorit niece og til dine søde børn – eller dine søde forældre. Bestil på camillo@camilloskitchen.com – betal via mobilepay eller bank.

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Photo: Malthe Folke Ivarsson


Comments are closed.