Camillos på julemarked

Tversted Skole afholder julemarked 11 og 12 december 2021 – her dukker Camillos Køkken også op. Med frokost lørdag og søndag og med en middag lørdag aften. Camillo & Mariettas julebutik åbner selvfølgelig også med en masse gode varer og julegaveidéer.

Julemarked har åbent fra kl. 10-17 både lørdag og søndag – vi har frokost fra kl. 12-15, lørdag aften har vi en festlig middag kl. 19.00 (her skal du bestille bord på camillo@camilloskitchen.com eller tel 40636899, sikkert også en god idé at reservere bord til frokost). Hele dagen byder vi kaffe, kage, øl, vin og drinks.

Camillo & Mariettas butik kommer til at bugne af varer til jul og julegaver, der er vin, kaffe, spiritus, pasta, notesblokke, kogebøger, italienske specialiteter, keramik, foldekasser i plast, plakater, postkort, dejfade – og meget mere på vej.

Vi glæder os – og håber at se dig på markedet, der byder på en masse boder overalt på skolen.

Et blik ind i salonen i Camillos Køkken. Foto Malthe Ivarsson
Der kommer masser af skønne varer på hylder og borde.


Comments are closed.