Camillos Jazzkøkken 2021

Så’ der jazz!! Igen i år åbner vi Camillos Jazzkøkken på Tversted Skole. Det sker i efterårsferien fra 16. til 23. oktober.

I forbindelse med Tversted Jazzy Days – som jo er en vidunderlig jazzfestival med et utroligt fint jazz-program – arrangerer vi frokoster, middage, vinbar, jazzplade-eftermiddage og meget mere.

Frokost imellem kl. 12-14, middag kl. 18.00. Frokostkortet kommer bl.a til at indeholde Camillos franske landpaté, gode sild med hjemmebagt rugbrød & urtemayo, et bræt med pølse, ost & foccacia og dagens grønne tallerken.

Aftenmenuerne bliver en dagligt skiftende gryderet; jazz-gryden. Serveret med skønne salater, farverige pestoer & hjemmebagt brød. Alle gryderetterne bliver naturligvis opkaldt efter skønne jazz-tunes som fx “I Loves you Porgy“, “Don’t Explain“, “A Night in Tunesia“, “Autumn Leaves“, “April in Paris“, “Tenderly“, “Fly me to the Moon“ og “Baby it’s cold outside“.

Camillo & Mariettas butik holder også åbent – og byder på gode vine til efteråret & det gode måltid, på pasta, på notesbøger, kaffe, grappa, gin, tomat, extra jomfruolivenolie, tun og dagens fangst på dåse og meget, meget mere.

Åbningstider: 12-18: Butik, kaffe-, vin- og jazzbar
12-14: Frokost (meget gerne tilmelding)
18:00: Middag (tilmelding nødvendig)
Book et bord på tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Se også kalenderenComments are closed.