De sidste to uger

Vi fejrer stadig den danske sommer – og holder Camillos Sommerkøkken åbent til og med 29. august 2021.

I denne uge har vi sommermiddage onsdag, fredag og søndag – vi har frokost fredag, lørdag og søndag. (Vi holder torsdag 19. august lukker og tager på messe i Herning). Camillo & Mariettas Sommerbutik, der også inkluderer en lystig vinbar og god kaffe, holder åbent fredag-søndag 12-18.

I næste uge, sommersæsonens sidste, byder vi på middage onsdag og fredag. Søndag aften glæder vi os til den store finale, sæsonens sidste aften, sæsonens sidste søndagssalon; “Mad, der får folk til at tale sammen“ –sommermiddag og ‘mad-talk’, som en del af Nordjysk Madfestival.

Her inviterer vi til oplæg fra Elsebeth Gerner Nielsen, generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening i Danmark, Sarah Kruse; formand for Nordjysk Mad & Turisme og Jørgen Smidstrup, der har skrevet bogen “Mad, der får folk til at tale sammen”. Der er velkomstdrinks, snacks – og selvfølgelig en tre retters søndagsmiddag.

I den sidste uge har vi naturligvis også frokost (torsdag-søndag) og åbent i sommerbutikken.

Book et bord, kom forbi – kom og vær med til af afslutte en vidunderlig sæson i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole.

Tjek kalenderen for mere info

Camillos Sommerkøkken. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Camillos Sommerkøkken. Photo: Malthe Folke Ivarsson


Comments are closed.