Søndagssaloner

Camillo & Marietta elsker at ‘holde saloner’! Salonerne er et begreb og et sted, hvor vi tager imod. Her mødes mennesker med noget på hjerte med andre med åbne ører og åbne sind. Vi taler, lytter, drøfter, udveksler idéer og historier – og spiser livgivende mad og drikker skønne vine akkurat samtidig.

Vi er værter, og inviterer en inspirerende oplægsholder. Taler om tidens vigtige spørgsmål, tendenser, strømninger, udfordringer og lykkelige stunder.

Rødderne til begrebet ‘salone’ groede i Italien, blomstrede i Frankrig, og spreder sig som et smukt, farverigt græstæppe over hele verden.

Denne sommersæson af Camillos Søndagssaloner er skudt godt i gang – første salon handlede allermest om begrebet saloner, om det at tale sammen og hvorfor vi afholder Camillos Søndagssaloner med Jørgen Smidstrup som vært. Årets anden salon handlede om ‘hvordan vi inspirerer hinanden’ med Signe Alberte Jakobsen som gæst og Jørgen Smidstrup som vært.

søndag 18. juli 2021 har vi to værter, nemlig Louise Høholt og Niels Ole Sørensen fra Jazzy Days, der glæder vi os til at høre om arbejdet med den lokale og succesrige jazzfestival i Tversted.

Søndag 25. juli 2021 får vi besøg af kunstneren Claus Ørntoft, hvis skitser og tryk vi lige nu udstiller i salonen.

Søndag 1. august 2021 får vi besøg af kulturjournalisten Erik Jensen fra Politiken – han dykker ned i en af sine passioner, musikeren Johnny Cash.

Søndag 8. august 2021 lægger Peder Baltzer Nielsen, stadsarkitekt fra Aalborg, vejen forbi – han causerer over emnet ‘arkitekturoprøret’.

Flere søndagssaloner følger i august – vi glæder os utroligt meget! Book et bord hvis du har lyst til at være med på camillo@camilloskitchen.com

Camillos Søndagssaloner er generøst og venligt støttet af Feriepartner.

Photo: Malthe Folke Ivarsson


Comments are closed.