Denne uge i Camillos Køkken

Oh la la! Denne uge i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole byder på middage onsdag, fredag og søndag – søndag har vi tilmed Camillos Søndagssalon. Alle dage kl. 19.00 Vi har frokost torsdag til søndag kl. 13-15. Bordbestilling nødvendig til middagene, meget gerne til frokost også (camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899).

Camillo & Mariettas sommerbutik har åbent onsdag til søndag kl. 12-18 – og det har vinbaren, kaffe- og kagebaren sjovt nok også.

Butikken bugner efterhånden af skønne varer – fx har vi Fangst og Grøndals lækre fisk på dåser, vermouth fra Tyskland og Spanien til at kickstarte ferien på, limoncello på citroner fra Amalfi, produceret i København, olivenolie, altså den extra jomfruolivenolie fra Ligurien, dejfade fra Birkerød, salt fra Island, pasta, plastikkasser, vin fra både Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien, mel fra Hjørring – og meget, meget mere.

Vores helt egen version af en vinbar byder på vin, både på glas og flaske, der er skønne, kolde, klirrende spritz, dem laver vi både på Campari, Aperol og vores nye pige i klassen; Mondino fra det sydlige Tyskland, det er gode sager!

Det vil glæde os at se dig i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole! Det er aldrig for sent at mødes i skolegården.Comments are closed.