Camillos Jazzkøkken

Fra søndag 11. til og med lørdag 17. oktober 2020 holder vi åbent i Camillos Køkken på Tversted Skole.

I forbindelse med Tversted Jazzy Days – som jo er en vidunderlig jazzfestival med et utroligt fint jazz-program – arrangerer vi frokoster, middage, jazzplade-eftermiddage og meget mere. Frokost imellem kl. 12-14, middag kl. 18.00. Frokostkortet kommer til at indeholde bl.a. Camillos franske landpaté, brandade, gode sild med hjemmebagt rugbrød & urtemayo, et bræt med pølse, ost & foccacia. Aftenmenuerne bliver en daglig skiftende gryderet; jazz-gryden. Serveret med skønne salater, farverige pestoer & hjemmebagt brød.

Camillo & Mariettas butik holder også åbent – og byder på gode vine til efteråret & det gode måltid, på pasta, på notesbøger, kaffe, grappa, gin, tomat, tun og dagens fangst på dåse og meget, meget mere.

Vi passer naturligvis godt på jer – og på os selv. Vi følger alle anvisninger i forhold til Covid-19.

Åbningstider:
11-18: Butik, kaffe-, vin- og jazzbar
12-14: Frokost (meget gerne tilmelding)
18:00: Middag (tilmelding nødvendig)
Book et bord på tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Fra Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole 2020. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Fra Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole 2020. Foto Jørgen SmidstrupComments are closed.