Tak for i år!

Camillos Sommerkøkken takker for en dejlig sommer på Tversted Skole! Vi havde en sjov, hjertevarm og livgivende sommer. En masse mennesker kom forbi vores sommer-pop-up restaurant; lokale, sommerhusejere, turister, gæster, venner og familie, unge og ældre, familier og par. Mest danske gæster, der opdagede eller genopdagede hvor skøn Danmark kan være på de lyse og lunefulde sommerdage. Sidst på sæsonen sneg tyske og lidt norske gæster sig ind i Camillos Salon, og fandt hygge, ly og mad.

Vi havde åbent i 10 uger, havde tre middage om ugen, stort set alle udsolgte, vi serverede frokoster fire dage om ugen, afholdte 10 søndagssaloner og en del arrangementer rundt omkring alt dette, fx “Jazz & Dinner“ med Willow Trio og private dinners. Vores sommerbutik “Camillo & Marietta“ solgte kogebøger, kaffe, pasta, tun på dåse, vin og meget, meget mere – vi nåede også at servicere de kursister, der var på strikkekurser hos Isager. Vi indviede i denne sæson vores nye rum, vores ‘salon’, hvor vi afholdte næsten alle vores middage og søndagssaloner – og supplerede med to smukke drivhuse i skolegården.

Alt i alt en travl sommer! Tusind tak til alle, der kom forbi og alle, der hjalp til og bakkede op.

Camillos Søndagssaloner blev noget helt særligt – aftener, hvor der var oplæg, ‘talks’, dialog, diskussioner – og mad og vin dertil. Vi havde i salonen besøg af Elsebeth Gerner Nielsen, generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening, der talte om fællesskaber, derefter kom iværksætterne Birgit Aaby & Kristian Riis og talte om iværksætteri, meningen med liv og meget mere. Stadsarkitekt i Aalborg, Peder Baltzer Nielsen, havde en masse på hjerte og kom til to saloner, bla. for at tale om byens sjæl. Camillo alias Jørgen Smidstrup havde også noget på sinde, og talte både om råvarer og om det gode måltid. Politiken-journalist Erik Jensen kom forbi og talte varmt og oplysende om Spanien, vores naturvinsimportør Emil Olander, dukkede op med en fortælling om naturvin og med smagsprøver under armen. Vi sluttede med et genbesøg fra Kristian Riis, der sammen med Marietta og Camillo talte om, hvad vi lærte i løbet af sommeren, af corona-livet – og om, hvad vi så vil gøre ved alt det, vi lærte.

Sæsonens sidste Camillos Søndagssalon. Photo: Malthe Folke Ivarsson

Sidst i august kom fotograf Malthe Ivarsson til Tversted for at fotografere livet i og omkring Camillos Sommerkøkken, det viser vi et lille udsnit af her.

Vi kommer igen næste år – og glæder os allerede!

Scener fra Camillos Søndagssalon. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Scener fra Camillos Søndagssalon. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Scener fra Camillos Søndagssalon. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Scener fra Camillos Søndagssalon. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Klar til gæster i Camillos Sommerkøkken. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Camillos Sommerkøkken. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Camillos Sommerkøkken. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Sommeren 2020 blev også en tid, hvor vi præsenterede vores nye bog “Spis & Strik“, her i selskab med bl.a vores første kogebog “Mad, der får folk til at tale sammen“. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Drivhuse på række i skolegården på Tversted Skole. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Vi nåede også at have Willow Trio forbi til en forrygende aften med “Jazz & Dinner“. Photo: Malthe Folke Ivarsson
“Jazz & Dinner“ i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Behind the scenes. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Behind the scenes. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Behind the scenes. Photo: Malthe Folke Ivarsson
Der skal mad på bordet! Photo: Malthe Folke Ivarsson
Et klap på skulderen varmer altid! Photo: Malthe Folke Ivarsson
Tak for i år – og gensyn næste på! Photo: Malthe Folke Ivarsson


Comments are closed.