Camillos Søndagssalon #10

Søndagsmiddag og oplæg, talks, præsentationer fra kloge, søde og spændende mennesker – antipasti undervejs, og derefter to retters sommermenu. Sæsonens tiende og sidste salon, denne gang med temaet “Hvad har vi så lært – og hvad vil vi gør ved det?“.

Aftenens vært er Kristian Riis (kulturel iværksætter & guitarist i Nephew), der sammen med Helle Marietta (grafisk designer & vært i Camillos Køkken) & Jørgen Smidstrup (kok og vært i Camillos Køkken & grafisk designer) vil styre slagets gang, opsamle hvad sommeren har bragt af indsigter og oplevelser, og i dialog med salen forsøge at tage ‘talk into action’.

Vi glæder os meget, åbner dørene kl. 18.30 – og starter kl. 19.00. Vi har plads til 25 personer. Pris: 245,- kr. pr person. Børn under 12 år halv pris. Skønne vine, gode øl og kolde sodavand købes i baren.
TILMELDING NØDVENDIG: tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Kristian Riis har tidligere på sommeren besøgt Camillos Søndagssalon.
Kristian Riis & Birgit Aaby i Camillos Sommersalon, juli 2020.
Søndagssalon om byens sjæl, aftenens vært denne augustaften var Peder Baltzer Nielsen
Alt ånder fred… Camillos Sommerkøkken


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *