Søndagssalon #9 – 23. august

Camillos Søndagssalon – Søndagsmiddag og oplæg, talks, præsentationer fra kloge, søde og spændende mennesker – snacks & tapas undervejs, og derefter to retters sommermenu. Hver søndag i Camillos Sommerkøkken.

Camillos Søndagssalon #9. Det gode måltid. Denne aften prøver vi at indkredse, hvad der skal til for at skabe det gode måltid. Hvilken mad skal der til, hvem skal sidde omkring bordet? Hvor skal bordet stå? Hvordan husker du dit bedste måltid? Hvordan ønsker du dit sidste måltid? Aftenen bliver styret med løs hånd og højt humør af Camillo. Det starter kl. 19.00 – vi åbner dørene kl.18.30 og har plads til 24 personer. Pris: 245,- kr. pr person. Børn under 12 år halv pris. Skønne vine, gode øl og kolde sodavand købes i baren.
TILMELDING NØDVENDIG: tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole
Søndagssalon i Camillos Sommerkøkken 16. august om naturvine ved Emil Olander.
En aften i Camillos Sommerkøkken
Samtalerne omkring bordet i Camillos Sommerkøkken


Leave a Reply

Your email address will not be published.