Jazz & Dinner

Fredag 28. august 2020 bliver også en speciel aften i Camillos Køkken! En melodiøs appelsin er faldet i vores turban. Jazzy Days har generøst sendt Willow Trio videre til Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Vi sætter derfor “Jazz & Dinner“ på programmet – og byder denne aften på en helt speciel jazz-menu fra Camillos Køkken, og Willow Trio byder på “intens og melodiøs kammerjazz … repertoiret består hovedsagelig af originalmusik, krydret med jazzstandards, der har været under kreativ og kærlig behandling“.

Jazz & Dinner koster kun kr. 300 inkl. mad & musik. Skønne vine, lystige øl og lækre sodavand købes i baren. Vi glæder os til at se jer fredag 28. august.

Dinner & koncert starter kl. 19.00 – og foregår selvfølgelig på Tversted Skole, vi har et begrænset antal pladser, først til mølle… – tilmedling asap på tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Arrangementet er et samarbejde mellem Camillos Køkken & Tversted Jazzy Days.

Willow Trio. Jakob Mygind (tenor), Jens Fisker (guitar), Thomas Sejthen (kontrabas).

Willow Trio, der består af Jakob Mygind (tenor), Jens Fisker (guitar) og Thomas Sejthen (kontrabas), har siden 2015 spillet sig varme på hinanden på Aalborgs mest pulserende café “Café Ulla Terkelsen London”.

De var i studiet februar 2020 for at indspille et album – og havde både release og koncerter i kalenderen inden verdens lockdown. De fornemmer, at folket higer efter kulturelle oplevelser, og er overbeviste om at alle kunstnere har det på samme måde. De er derfor draget på nordjysk turné – og giver os denne dejlige mulighed at komme igang efter kulturtørken.

Samtalerne springer lystigt i Camillos Sommerkøkken

Camillos Sommerkøkken har siden midten af juni holdt åbent på den gamle folkeskole i Tversted – med tre ugentlige middage, med frokoster, med søndagssaloner, med vinbar og med masser af søde gæster. Nu lakker det mod enden for denne skønne sommersæson. Søndag 30. august er sidste åbningsdag denne sommer.

Men allerede i uge 42 under Jazzy Days dukker Camillos Køkken op igen; med jazz-bar, jazz-plader, jazz-gæster, jazz-frokost og jazz-aftensmad (tids nok til at du kan nå Jazzy Days-koncerterne på Klitgården) på Tversted Skole. Stay tuned…

En dejlig aften i Camillos Sommerkøkken.
Camillos Sommerkøkken. Drivhus #1 & #2.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *