Meget mere sommerkøkken

Der er liv og glade dage i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Vi får besøg af masser af søde gæster, der dukker op i Camillos Køkken med store smil og venner og familie under armen. Vi holder sommerkøkkenet åbent helt frem til 30. august – og inviterer til mange flere middage, fællesspisninger, søndagssaloner og frokoster. Også vin- & kaffebaren og Camillos & Mariettas sommerbutik har dørene på vid gab.

Middage/fællesspisninger hver onsdag, fredag og søndag kl. 19.00 (tilmelding nødvendig). Søndag aften er også Camillos Søndagssalon, hvor vi taler om vigtige, sjove og aktuelle emner. Der er frokost fra torsdag til søndag kl. 13-15 (tilmelding anbefales), butik og vinbar har åbent onsdag til søndag 11-18.

Vi glæder os til at se eller gense jer i Camillos Sommerkøkken – tjek kalenderen for datoer, tilmelding på tel 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Frittata-snack på smukke tallerkner fra keramiker Anne Midtgaard.
En farverig salat i Camillos Sommerkøkken
I sommershoppen finder du også vores nye bog “Spis & Strik“
Vores kogebog “Mad, der får folk til at tale sammen“ har vi også i butikken
Drivhusene bringer liv i skolegården
Selskab i drivhus #1
Selskab i salonen i Camillos Sommerkøkken


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *