Flaskeposten på besøg

Det nordjyske medie Flaskeposten skyllede i land i Camillos Sommerkøkken forleden. Det virkede som om, det var en godt bugt at finde en aftens ro og nydelse i. Tusind tak for besøg!

“Hvis man skulle få lyst til en ganske anderledes og alligevel gedigen gastronomisk oplevelse, bør man så afgjort besøge Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole.

Værterne Camillo og Marietta kan nemlig den svære kunst at være gæstfrie værter på den uformelle og nærværende måde, som langt fra alle i den branche formår.

Dertil har det autodidakte par en perfekt fornemmelse for lækker madlavning, der balancerer fornemt mellem det rustikke sydlandske og det kulinarisk sublime.“

Se reportagen fra Tversted, der også rummer besøg hos glaskunstneren Emma Mercedes Riis’ rullende glasudstillng, på dette link.

#

Klip fra Flaskeposten. Foto Niels Skipper
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole

De kommende uger byder på masser af middage, saloner og frokoster i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole, tjek vores kalender for datoer og åbningstider. Besøg også Camillo & Mariettas sommerbutik, hvor du blandt andet finder din yndlingspasta, sommerens bedste vermouth, gode olivenolier, dejlig kaffe, bøgerne “Spis & Strik“ og “Mad, der får folk til at tale sammen“, masser af dejlig vin, knasende chips, vidunderlig tun på dåse, risottoris, notesbøger, keramik og meget, meget mere.

Risottoris på hylderne i Camillo & Marietta sommerbutik
Saltede kapers har vi også…
Sommerens bedste vermouth! Drik den med lidt tonic – og solen skinner!


Comments are closed.