Camillos Søndagssalon

Hver søndag aften kl. 19.00 hele sommeren 2020 byder vi på Camillos Søndagssalon i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole.

Med søndagsmiddag og oplæg, talks, korte præsentationer fra en perlerække af kloge, søde, spændende og livserfarne mennesker. Snacks, spørgsmål, afbrydelser og vin undervejs – og derefter to-retters sommermenu.

View til Camillos nye salon på Tversted Skole

#

Søndagssalonen indvies 28. juni med Marianne Isager (der siden 1977 har drevet Isager, udvikler strikkeopskrifter og sælger garn af høj kvalitet) og Jørgen Smidstrup (aka Camillo, kok og designer, der sammen med partneren Helle Marietta står bag både Camillos Køkken og designfirmaet Lower East).

Marianne og Jørgen taler, med udgangspunkt i deres nye fælles bog “Spis & Strik“, om glæden og stoltheden over at skabe noget, om at bruge hænderne og om hvorfor vi har brug for ‘pausen’.

Fra “Spis & Strik“
“Pausen giver dig et vidunderligt afbræk fra det, der måske lige nu er svært, problematisk eller kompliceret. Og måske giver de timers afstand fra problemet eller udfordringen dig netop svaret på, hvordan du vil løse det efterfølgende. Du er et helt andet sted, du snitter, dufter og smager, du vælger garn og farver, strikker måske et avanceret mønster. Du oplever, at lige nu er det vigtigste for dig af få denne ret, dette måltid til at smage aller-aller bedst eller at få strikketøjet til at folde sig ud, præcis som du forestillede dig.

I pausen gendanner vi os, finder tilbage til den, vi er, og hvis ikke helt, så i hvert fald på vej derhen. Finder tilbage til derfra, hvor vi anskuer tingene. Hvis vi bliver for travle eller for pressede, kommer vi ofte til at se tingene fra et perspektiv, der egentlig ikke er vores, men et sted vi er blevet presset henimod, et udgangspunkt, som vi tror er vores. Pausen bringer os tilbage til, hvem er jeg, hvad ­mener jeg egentlig, hvad er mine værdier, hvad står jeg inde for.

Denne pause, med strik og kokkerier, giver også en stolthed over at frembringe og skabe noget; en hyggelig og varm trøje, et ­flagrende smukt tørklæde, en farvestrålende salat, en knasende sprød pizza, en salsa med saft og kraft ­eller en kage, der er fuld af sødme.”

Holdet bag “Spis & Strik“; Helle Marietta, Jørgen Smidstrup og Marianne Isager

Vi starter kl 19.00, åbner dørene kl. 18.30 og har plads til ca. 25 personer. Pris: 245,- kr. pr person. Børn under 12 år halv pris. Vin, øl og sodavand købes i baren.

TILMELDING: tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Den nye bog “Spis & Strik“
Aftenlys på Tversted Skole


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *