Camillos sommer 2020

Camillos Køkken indtager igen i 2020 Tversted Skole med højt humør, middage, søndags-salon, vinbar, frokoster, pop-up-dinners, Camillo & Mariettas sommerbutik og meget mere. Vi holder til i vores nye salon og butik under uret på Tversted Skole.

Maden i Camillos Sommerkøkken er et mix af dansk sommer, italiensk varme og fransk charme – krydret med smag, farver og inspiration fra den store øvrige verden. Vi vil skabe lækre, smukke, kreative og legesyge retter, der inspirerer til gode samtaler om måltidet og om livet.

Camillos Sommerkøkken vil sammen med Tversted Skole gøre alt for, at sommeren 2020 bliver både solrig, sjov og fuld af smag.

Vi starter med høj sol & åbne arme – og alle nødvendige corona-forholdsregler på fredag 17. juni.

Programmet ser sådan ud (se også kalenderen):

CAMILLOS MIDDAGE
HVER ONSDAG & FREDAG KL. 19.00 HELE SOMMEREN
Sommermenu med 3 retter. Vi åbner dørene kl. 18.30 og har hver aften plads til ca. 25 personer. Pris: 245,- kr. pr person. Børn under 12 år halv pris. Vin, øl og sodavand købes i baren.
TILMELDING NØDVENDIG: tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

CAMILLOS SØNDAGSSALON
HVER SØNDAG KL. 19.00 HELE SOMMEREN (første gang 28. juni)
Søndagsmiddag og oplæg, talks, præsentationer fra kloge, søde og spændende mennesker – snacks undervejs, og derefter to retters sommermenu. Vi åbner dørene kl.18.30 og har plads til ca. 25 personer. Pris: 245,- kr. pr person. Børn under 12 år halv pris. Vin, øl og sodavand købes i baren.
TILMELDING NØDVENDIG: tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

FROKOST
TORSDAG-SØNDAG KL. 13-15 HELE SOMMEREN
Vi byder på hyggelig frokost med skiftende menukort. Altid med dagens frokosttallerken og dagens salat, ofte suppleret med kartoffelmad, sandwich, paté, oste, friskbagt brød mm.
Bestil gerne bord på tlf. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

VINBAR
TORSDAG-SØNDAG KL. 13-18 HELE SOMMEREN
Vi har altid en uhøjtidelig og afslappet vinbar. Gode øl, kolde sodavand – og god stempelkaffe og kage har vi også.

POP-UP-DINNERS & EVENTS
Henover sommeren inviterer vi også til helt specielle aftener med fokus på fx råvarer, producenter, vin, kunst eller musik.. Vi får gæstekokke på besøg, sælger mad ud af huset, holder risottokurser – hold øje på vores hjemmeside og på facebook. Måske laver vi mad til din familiefest eller til dit firma-sommermøde…

CAMILLO & MARIETTAS SOMMERBUTIK
ONSDAG-SØNDAG KL. 11-18 HELE SOMMEREN
Vi sælger skønne, udvalgte produkter til spisebordet (pasta, olivenolie, kaffe, risotto­ris, salt, tun, brød, keramikskåle mmm), skitsebøger og tegnegrej til kreative stunder og fine håndklæder til en tur på stranden. Vi har også øl og vin, gaveidéer, kogebøger, plakater og postkort.

Alt dette foregår i vores nye salon & butik under uret på Tversted Skole.
Vi glæder os til at se jer.

KONTAKT: camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899
ADRESSE: Skolevej 11-13, Tversted
FACEBOOK: CamillosKitchen & Tversted Skole
INSTAGRAM: camillos_kitchenLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *