Giv en kogebog til én du holder af

Giv kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ til én du holder af, som måske trænger til en opmuntring – til nye opskrifter og ny inspiration i køkkenet. I denne svære tid, der er præget af Corona-virusens indtog, trænger vi både til glæde, gode samtaler, god mad – og næring til krop og sind.

Vi sender gerne en kogebog lige derhen, hvor du ønsker. Du må selvfølgelig også gerne købe bogen helt til dig selv. Bogen koster normalt kr. 350 + porto – lige nu (til og med 27. april 2020) betaler vi portoen som en ‘stay home – stay healthy’-service. Send os mail med info og adresse. Betaling via MobilePay eller bankoverførsel. Vi sender bøgerne afsted asap. Bøgerne kan også afhentes (på behørig afstand) på Tversted Skole. camillo@camilloskitchen.com

#

“Mad, der får folk til at tale sammen“ er på 352 sider, indeholder 145 opskrifter, 175 fotografier, essays, tips & tricks. Skrevet og udviklet af Jørgen Smidstrup, designet og illustreret af Helle Marietta, fotograferet af Malthe Ivarsson og Jørgen Smidstrup. Udgivet på Lower East Press og Strandberg Publishing – og trykt hos Specialtrykkeriet Arco.

Maden er lavet med dyb inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken og med afstikkere til den øvrige store, spændende verden omkring os. Du finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, risotto, hovedretter, brød, desserter – og drinks dertil. Der er masser af grønt, der er kød, fugl, fisk, pasta, ris, bønner og linser. Det kan være billigt og dyrere. Det dufter og smager godt, altid. Og det får du det også til, bare du gør dig lidt umage.

Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken

“En bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen er proppet med opskrifter på retter, der med garanti får os til at tale sammen. Til hverdag og til fest. Med venner, familie, naboer, kærester og partnere. Om liv, nogle gange om død, om kærlighed, om arbejde, om planer, om drømme, om nærvær, om længsler, om det der kan være svært – og lidt om mad.”

Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *