Port & tonic

Camillos-bliv-hjemme-service lancerer Ugens Drink! Det kan jo være rart med en lille før-middagen-drink. Denne uge foreslår vi en port & tonic. Extremely pleasant! Husk at mixe en til naboerne også – og skål i behørig afstand. I denne svære tid, deler vi en række gode, nemme, lækre, livgivende, trøstende opskrifter fra Camillos verden – til glæde og til inspiration. Brug dem i aften, i morgen, til weekenden. Stay home, stay healthy!

Port & tonic. Husk myntebladet. Foto Jørgen Smidstrup

Denne portugisiske variant af gin & tonic, har jeg haft held med mange gange som velkomstdrink. Den åbner for snakketøjet, ingen fatter helt, hvad det er drinken består af, men alle falder meget hurtigt til ro og finder den ‘extremely pleasant’. Brug en halvtør eller tør portvin. Sip & enjoy!

What to have in your bar at home. Illustrations by Helle Marietta, Lower East

Opskrift fra ‘Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken’.

1 drink
Hvid portvin, 1 del
Tonic, 2 dele
Isterninger
Mynteblade

Stil portvin og tonic på køl, drinken skal gerne være iskold. Find dine bedste cocktail-glas, smid en isterning eller to i bunden, hæld først tonic og så portvin over. Lad et mynteblad lægge stolt fra havn på overfladen.

#

Tjek også hvad Mads Jordansen skriver på winelab.dk om port & tonic

Port & tonic. Foto Jørgen Smidstrup
Port & tonic. Med en tynd skive citron… Foto Jørgen Smidstrup


Leave a Reply

Your email address will not be published.