Julegaver

Mangler du stadig en julegave? Kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ vækker altid glæde – også omkring juletræet. Bogen kan også købes helt eksklusivt sammen med en ‘hand-made’ brødpose, syet af viskestykker, vi har fået fra Kruse Vask. Endnu mere eksklusivt kan man også erhverve sig kogebogen sammen med to Camillo-servietter, selvfølgelig også håndsyende og også skabt af viskestykker fra det familieejede vaskerifirma fra Nordjylland. Kogebogen koster kr. 350. Kogebog + brødpose koster kr. 450. Kogebog + to servietter koster også kr. 450.

Mangler du en stak julegaver til alle dine søde medarbejdere? Så fixer vi meget gerne et par kasser kogebøger eller flere inden jul. Skriv til camillo@camilloskitchen.com. Kogebøgerne finder du hos os – eller i fine boghandler over det danske land.

Kogebog & brødpose.
Brødposen fra Camillos Kitchen.
Kogebog & serviet.
A stack of books.
A minor detail.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *