Camillo-posters

Vi har skabt fire skønne, glade opskriftsplakater fra Camillos italiensk-inspirerede madunivers; spaghetti al limone, risotto ai funghi, polpette (italienske kødboller) og spaghetti med tomat, mandler og basilikum.

Plakater kan selvfølgelig købes – med eller uden ramme – kr. 225 eller kr. 100. Format A3. En gave-idé til køkken, sommerhus, svigersøn eller svigermor, chefen eller til dine 32 medarbejdere? Altid din yndlingsopskrift lige i øjenhøjde…

Spaghetti al limone fra Camillos Køkken.
Polpette – den italienske frikadelle fra Camillos Køkken.
Sommer-klassikeren fra Camillos Køkken; spaghetti, tomater, mandler & basilikum.
Risotto med svampe fra Camillos Køkken.

Designet & illustreret med sikker, let og lystig hånd af Helle Marietta, aka chef-designeren fra Lower East.Comments are closed.