Kogebogeriet (DK)

På Nørrebro i København finder du en lille perle; en kogebogscafé – et vidunderligt og hyggeligt sted med kaffe, morgenmad, brunch, kage, søde mennesker og en liflig tunmousse. Og masser af kogebøger! Du kan kigge i og selvfølgelig købe med hjem. Ganske naturligt finder du også “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ på hylderne.

Torsdag aften 26. september gæster vi Kogebogeriet – og inviterer til en snak om mad, råvarer og måltidet. Hvad er det køkkenet, spisebordet, fællesskabet kan? Hvad opnår vi mon når vi spiser sammen, laver mad sammen, mødes for at udveksle hvad vi har på hjerte. Vi serverer samtidig en lækker sensommer og siciliansk-inspireret menu; couscous, fisk & tomatsauce, efterfulgt af syltede og bagte frugter med råcreme. (Tilmelding asap of course). (Fx mobilepay 28934. Skriv antal billetter og “Camillo” i kommentarfeltet).

Kogebogen fra Camillos Køkken

Kogebogeriet skriver på deres hjemmeside:

“Kogebogeriet er Københavns første og eneste boghandel, som udelukkende sælger kogebøger. Her kan du finde både klassikere og et mylder af nye spændende titler på dansk og engelsk til ethvert kulinarisk eventyr.

Vi er et lokalt samlingssted for madglade mennesker af alle slags. Kogebogeriet er også et eventsted, hvor vi hver måned præsenterer kogebogsforfattere og kokke, der holder foredrag, laver middag, holder boglaunch eller bogsignering. Du kan også komme til fællesspisning, holde selskaber, sende børnene på madkursus – og meget mere. Butikken ligger på Guldbergsgade 10, på den hyggelige strækning mellem Skt. Hans Torv og Empire Bio på Nørrebro i København.

Kogebogeriet er bygget på den tanke, at høj kvalitet sagtens kan forenes med afslappet stemning og god, nærværende service. Vi tror på madglæde og madmæssig dannelse frem for madsnobberi. Derfor er alle vores titler, øvrige produkter og alt, hvad der står på menuen, valgt med omhu og kvalificeret viden.

En lækker ny kogebog kræver ressourcer at skabe og sælge, men den er ikke brug-og-smid-væk. Tværtimod lever en kogebog længe, skaber konkret værdi, udvikler sig i hænderne på den, der bruger den – og går ganske ofte i arv. Det, synes vi, gør den bæredygtig.”

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *