‘Sidste omgang’

Så er det ved at være ‘sidste omgang’ i Camillos Sommerkøkken 2019…  

onsdag har vi sæsonens sidste Camillos Langbord, fællesspisning på Tversted Skole kl. 19:00, stadig ledige pladser ved bordene. På fredag har vi vinbar & -frokost fra 14-18 (frokost dog kun til kl. 16), vi har Dinner & Wine kl. 19:00, et legesygt og velsmagende møde mellem Camillos Køkken og Olander Vin – 4 retter, 4 glas naturvin plus det løse.. Tilmelding nødvendig på camillo@camilloskitchen.com eller tel 40636899.

lørdag har vi vores afslutningsfest fra kl 15 til sent – her vil vi gerne give snacks om eftermiddagen og et godt måltid mad om aftenen – vin- & øl-baren er åben, Camillo & Marietta sommerbutik er åben – og lystig, følelsesladet og løssluppen tale kan forekomme. Alle er velkomne. Tilmelding gerne til om aftenen til Camillos Sensommergryde kl. 19. Vi håber at se mange mennesker på Tversted Skole.

Dinner & film i Camillos Sommerkøkken
Sidste gæst lukker og slukker…
Der er sommer & salat i Camillos Sommerkøkken
Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken.
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole
Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole


Leave a Reply

Your email address will not be published.