Dinner & naturvin

Fredag 16/8. Kl. 19. Gode råvarer; masser af grønt, fisk og lidt kød – og de lækreste naturvine. 

Vi serverer fire, meget franskinspirerede retter og fire glas vin – og en velkomstdrink. Sammen med Emil fra Olander Vin, der importerer naturvine primært fra Frankrig, skaber vi en dejlig middag som vores næstsidste arrangement i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole denne sommer. 

Er du nysgerrig på naturvin, så er dette en aften, hvor vi får en ’venlig’ og meget vidende indføring til det ofte alt for hypede vinfænomen. Aftenens retter bliver lette, sommerlige og legesyge – og ja, vi lover du bliver både mæt og glad.

Kom og vær med til en lystig aften i Camillos Sommerkøkken. Pris kr. 575. Tilmelding nødvendig tel. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Dela – sydfransk skønhed.
Sommer & salat i Camillos Køkken
Sommer på Tversted Skole


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *