Foto-kursus 25/7

Fotoinspirationskursus i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Torsdag 25/7 kl. 9:30-18:30: Tag bedre madbilleder!

Med holdet bag kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“; fotograf Malthe Ivarsson, designer & illustrator Helle Marietta og forfatter & kok Jørgen Smidstrup.

Kurset starter kl 9:30 med kaffe, the, friskbagt brød – og intro til kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen“, arbejdet med bogen og bogens mange billeder. Præsentation af en række fotos fra bogen. Vi fortsætter med oplæg og samtaler omkring lyssætning, basis-kamerateknik, styling, props, gode idéer, tips og tricks.

Vi laver og spiser frokost sammen – og fotograferer selvfølgelig retterne. Eftermiddagen går med flere foto-opgaver – der bliver også tid til at se på dine egne billeder og til at dele tanker og idéer med os og resten af gruppen. Vi slutter dagen med at se på dagens billeder, et glas vin eller en sodavand – og feedback på billederne.

Tough work in the studio. Photo Malthe Ivarsson.

Kurset er åbent for alle – medbring dit bedste kamera, også gerne en laptop, en notesbog og et nysgerrigt sind. Kurset koster kun kr. 500 inkl. morgenmad, frokost og et glas vin. Kurset foregår i og omkring køkkenet på Tversted Skole. Tilmelding og yderligere info tel 40636899 email camillo@camilloskitchen.com

Salade niçoise fra “Mad, der får folk til at tale sammen“, foto Malthe Ivarsson

“Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ er en bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen, der udkom i september 2017, har stor succes og har fået sit helt eget liv ude omkring i de danske hjem. Den er fyldt med opskrifter, historier – og mere end 175 fotos.

Brussel sprouts from our cookbook. Photo Malthe Ivarsson
Madmarked i Palermo, foto Jørgen Smidstrup
Spritz fra “Mad, der får folk til at tale sammen“. Foto Malthe Ivarsson
Wonderful pasta! Fra “Mad, der får folk til at tale sammen“. Foto Malthe Ivarsson


Leave a Reply

Your email address will not be published.