Råvandring

Naturvandring og dinner – TIRSDAG 6. AUGUST KL. 13
Camillos Sommerkøkken inviterer til ‘råvandringer’ i naturen omkring Tversted. Med naturvejleder Villy Hansen i front går vi på opdagelse – og samler, hvad skov og strand har at byde på lige nu. Klokken 13:00 mødes vi i skolegården på Tversted Skole og tager i samlet flok ud i det grønne omkring Tversted. Efter nogle timers ’skattejagt’ i selskab med Villy og Camillos Køkken, tager vi tilbage til skolens køkken, hvor vi sammen skaber og nyder et måltid ud fra de råvarer vi har fundet. 

Tilmelding til camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899. Pris per person: kr. 280,-, børn under 12 år halv pris. Middagen og et glas vin dertil er inkluderet i prisen, og derudover kan vin, øl og sodavand købes i baren. Medbring en pose eller rygsæk og ‘fornuftige’ sko.

Samtaler omkring bordet i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole
“Lun luft og lysegrøn solspættet himmel“. Dinner i Camillos Sommerkøkken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *