Museth & Camillo

Søndag 14. juli går Camillo og Michael Museth i køkkenet i Camillos Sommerkøkken for at skabe en søndagsdinner sammen. Det kommer der garanteret tre-fire skønne retter ud af, som vi serverer kl. 19:00 på Tversted Skole. Michael er kok og slagter, driver Folkets Madhus i København, han er ofte tidligt oppe for at kokkerere og tale om mad på Go’ Morgen Danmark på TV2, han kæmper for økologi, for gode råvarer, for gode grise, han prøver på de gode dage at redde verden, han har startet Butcher’s Manifesto – og så er han en kær ven af Camillos Køkken.

Museth på vej til at fordybe sig i “Mad, der får folk til at tale sammen“.

Vi glæder os meget til på søndag! Til at skabe en dejlig og ‘family-style’ søndagsdinner sammen. Pris kr. 300,- Børn under 12 år halv pris. Vin og øl købes i baren. Tilmelding nødvendig på tel. 40636899 eller camillo@camilloskitchen.com

Kitchen Talks. Butcher’s Manifesto på besøg i Camillos Køkken / Lower East Lab Berlin
Camillos Langbord. Fællesspisning på Tversted Skole

Læs mere om Folkets Madhus her – og om Butcher’s Manifesto her.Leave a Reply

Your email address will not be published.