Langbordet er dækket

Kom og spis i Camillos Sommerkøkken! Fra onsdag 12. juni og hver onsdag hele sommeren inviter Camillos Køkken på sol, sommer, masser af smag, fællesspisning og masser af andre søde gæster, hver onsdag på Tversted Skole. Tilmelding (dagen før) nødvendig camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899.

Fællesspisning i spisestuen på Tversted Skole.

Fællesspisningerne starter altid kl. 19:00. Det koster 220 kr per person, (spisende) børn under 12 år halv pris. Til fællesspisningerne sælger vi skønne vine, gode øl og lystige sodavand. Til det første Camillos Langbord denne sommer byder vi på en skøn, frisk salat, couscous med lam, tomat & mynte – og ymerfromage med rabarber. Hvis du ønsker en vegetarisk udgave, så lad os vide ved tilmelding. Der er næsten udsolgt denne aften, giv lyd asap, hvis du ønsker at spise med.

20 japanske kvinder har indtaget Camillos Sommerkøkken og Tversted Skole

Henover sommeren byder vi fx på lasagne (med fisk og med grønt), gris med masser af krydderurter og mælk, sommer-oksesteg, grillet citronmarineret kylling, frikassé med kalv eller måske kylling, ‘Kaninens Drøm’ (en vegetarisk klassiker i Camillos Køkken), på Camillos stolthed; risotto – og også på ‘Pasta Night’, hvor spisestuen vil dufte af Italien, hvidløg, citron, krydderurter. Altsammen suppleret med nye kartofler, friske grøntsager, sprøde salater, lækre pestoer og vores helt eget foccacia. Søde desserter og kager vil runde måltidet af. Vi glæder os meget til at se jer!

I vil også i løbet af sommeren møde søde gæstekokke, der kommer og giver en hånd (og en menu) med.

Dessert Galore i Camillos Sommerkøkken
Farver og masser af smag
Sunde, smukke, farverige salater i Camillos Sommerkøkken


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *