Fredags-vinbar & frokost

Hver fredag i Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole. Fra kl. 14 til 19, åbner vi en uhøjtidelig og afslappet vinbar. Med dejlige vine på glas (eller flaske). Hvide, røde – og rosé. Italienske, franske, spanske og tyske. Af til kommer der vinhandlere eller importører forbi med ande gode vine, vi skal smage. Allerhelst skinner solen, og vinbaren åbner under kastanjetræet i skolegården. Hvis vejrguderne er i dårligere humør, rykker vinbaren i læ i et hyggeligt hjørne på den gamle skole.

Uden mad og drikke dur helten ikke… Og man skal ikke drikke på tom mave.. Vi er fornuftige mennesker i Camillos Køkken, vi disker op med en skøn fredagsfrokostmenu også; med fredagsbrættet i førersædet (pølser, skinker, oste, syltede grøntsager og godt brød), sekunderet af andre lækre frokostretter, fx Camillos Paté med salat, syltede sager, aioli og brød, fredagens fyldige salat, quiche, frittata, oste og friskbagte brød – og andre gode sager.

Kom forbi, mad til der er udsolgt – eller tilmeld dig på camillos@camilloskitchen.com eller tel. 40636899.

Tak til Asger Jorn for lån af denne perle. Fotograferet i Albissola, i haven til Villa Asger Jorn. Foto Jørgen Smidstrup
After the wine tasting… Photo Jørgen Smidstrup
Crostini fra Camillos Køkken. Foto Malthe Ivarsson.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *