Camillos Langbord

Når Camillos Køkken omdanner sig til “Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole“, vil vi hver onsdag indbyde til fællesspisning. Op til 50 gæster vil blive budt på skønne, smukke og sommerlige menuer. Typisk serverer vi en let forret, en hovedret og en lille dessert. Så vidt muligt med lokale, så vidt muligt med økologiske, altid med gode råvarer. Selvfølgelig også med mulighed for vegetar-retter (lad os vide når I tilmelder jer). Første Camillos Langbord bliver 12. juni, derefter hver onsdag frem til og med 14. august. Altid kl. 19:00. Det koster 220 kr per person, (spisende) børn under 12 år halv pris. Til fællesspisningerne sælger vi skønne vine, gode øl og lystige sodavand.

Grønt er godt! Fra kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“. Foto: Malthe Ivarsson.

I løbet af sommeren præsenterer vi også gæstekokke, inviterer kokke og andre madfolk med os i køkkenet. Vi kommer til at byde på smagfulde, sjove og legesyge menuer – dansk sommer, italienske family-style dinners, stolte franske menuer, tilbage til Danmark og sommer, og helt sikkert også et smut til Sicilien.

Tilmelding nødvendig, senest 24 timer før, først til mølle.
camillo@camilloskitchen.com eller tel. 40636899

Lokale råvarer. Her et skønt squash-udvalg fra Lille Østergård Økologi. Foto: Jørgen Smidstrup
Dinner in Camillo’s Kitchen. Photos: Malthe Ivarsson.
A toast before dinner… Photo: Malthe Ivarsson


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *