Camillo & Marietta – sommerbutik

I sommerbutikken ‘Camillo & Marietta’ på Tversted Skole finder du udvalgte købmandsvarer; oste, vin, øl, sodavand, tun på dåse, kaffe, is, chokolade, skolekridt (selvfølgelig), salt, mel, pasta og risottoris – og lidt potter og pander til køkkenet. Til de kreative øjeblikke har vi bl.a. notesbøger, skitsebøger, farveblyanter og tuscher. Du finder også muleposer, plakater, postkort og kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen” fra Camillos Køkken – en kogebog fyldt med historier, billeder og opskrifter, der alle hylder det fælles måltid. Hvis du har glemt håndklædet til svømmeturen, sælger vi nogle meget fine strandhåndklæder.

Sommerbutikken finder du i skolegangen lige ved køkkenet. Butikken har åbent når vi har arrangementer (indtil videre fast hver onsdag (10-22), fredag (10-18) og lørdag (10-17), og når vi er i køkkenet, og når vi har pop-up arrangementer.

I butikken har vi også fotoudstillingen “Today’s Picture“.

Totebags fra Camillos Køkken


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *