Camillos brødpose // The bread bag

Brødposen, der kan bruges igen og igen – the recycable bread bag

I Camillos Køkken er vi i gang med at udvikle en brødpose. Idéen er at man både kan købe posen sammen med vores kogebog (de passer perfekt sammen) – og købe posen for sig selv. Vi forestiller os, at du bruger posen til at opbevare brød i, pakker det ind i et stykke papir og gemmer det i den smukke pose. Slår flere fluer med samme smæk; du forlænger brødets levetid, ved altid hvor dit brød er, og bliver mindet om “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ (og finder din kogebog frem og dykker ned i det rige opskriftsunivers) – og hvis posen bliver lidt snasket, kan du vaske den igen og igen. Vi producerer poserne i samarbejde med Kruse Vask, industrivaskeri og tekstilservice fra Nordjylland. Vi glæder os til at præsentere poserne i sommeren 2019 – og senere meget gerne flere produkter sammen med det nordjyske firma.

Brødposen fra Camillos Køkken.

In Camillo’s Kitchen we are producing a recyclable bread bag – in the future you can buy the bag either together with our cookbook or just the bag. We imagine that you pack your bread in a piece of paper and place it in the beautiful bag. If the bag gets dirty you can wash it again and again. We are producing the bag in cooperation with Kruse Vask, industrial laundry and textile services from Denmark. We are looking forward to present the bag in the summer of 2019, and hopefully later other products together with the danish company.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *