Risotto courses

Risottokurser // Risotto courses

I Camillos Køkken elsker vi risotto! Og vi vil meget gerne ’spread the love’. Derfor tilbyder vi risottokurser – og forestiller os at det også kan være en god julegave-idé. Til én der vil elske at lære at lave risotto, eller lære mere om at lave risotto. Det kan også være at I har lyst til at tage kurset sammen?!

Du kan enten deltage 7. februar, 27. februar eller 7. marts 2019. Kurserne foregår fra kl. 17:30 til 21:00. Det første kursus foregår i Berlin, de næste to i København.

Vi udsteder naturligvis det fineste diplom, når du består kurset. Og hvis du køber kurset som gave til én du holder af, får du et flot gavekort. Kurset koster kr. 700 pr deltager. Hvis du køber et gavekort til dig selv og den du holder af koster det kr. 1200 for jer begge.


In Camillos Kitchen we love risotto! And we want to spread the love! That’s why we offer risotto courses. We also have an idea of that it could be a perfect Christmas gift; to one who would love to learn how to cook risotto, or become better at it. You can also go the both of you?!

We have courses February 7th and 27th, and again March 7th 2019. We start 5:30pm and end around 9pm. The first course in Berlin, the next two in Copenhagen.

You will of course get the finest diploma at the end of the evening – if you buy the course as a gift, you will get a beautiful gift card. The risotto course cost € 90 per person. If buy a gift card to you and the chosen one together, it costs € 160 for the both of you.


Vi synes du skal lære at lave risotto, du kan lige så godt komme i gang. Risotto er en delikat, elegant og utroligt velsmagende sag fra det italienske køkkens øverste køkkenskuffe. Mad, der virkelig vækker glæde. Til hverdag og til fest. Og det er faktisk utroligt nemt at lave risotto, når du lige har fået styr på det…

Risotto egner sig til en stille aften hjemme, eller når der er gæster på vej. Lad dine risottoer følge sæsonen. Er der sæson for asparges, så er du allerede halvvejs med et festmåltid. Er der friske ærter, helt små gulerødder eller måske spæd spinat? Blomkål, broccoli eller solmodne tomater? Eller små, nye zucchini? Du kan også gå på jagt efter lækre, friske svampe. Men fortvivl ikke, hvis der er gråt og trist derude og ikke sæson for noget som helst. Du kan nemlig stadig lave de mest vidunderlige risottoer. Find et par løg, en stilk blegselleri, sæt et par håndfulde tørrede svampe i blød – eller find frossen spinat, nødder, gorgonzola eller sågar en rødbede til at lave en dramatisk tirsdagsrisotto.

For italienerne kan risotto sagtens være fastfood, det tager 20 minutter at tilberede, når det først sidder i hænderne på dig og det kommer det hurtigt til. Læg dertil 10 minutter til en skål lækker salat, så er maden på bordet til rette tid, og hverdagen bliver den dag til en lille fest. Hvis regnen stadig tegner dunkle skyggebilleder på din rude, så und dig selv et glas rødvin til.

Sign up & more info camillos@camilloskitchen.com – or +45 40636899

Aspargesrisotto // aspargues risotto – Camillos Kitchen. Photo Malthe Ivarsson
Tomatrisotto // tomato risotto – Camillos Kitchen. Photo Malthe Ivarsson
Rødbederisotto // beetroot risotto – Camillos Kitchen. Photo Malthe Ivarsson


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *