Julegaven til dig & dine medarbejdere

“Mad, der får folk til at tale sammen“ som firmajulegave

Har du ikke endnu fået købt gaver til dine medarbejdere eller dine kollegaer, så kunne et godt bud være “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“. Just saying…

Køb 10 stk eller derover, så leverer vi gratis i København og Aarhus – bor I udenfor disse metropoler finder vi en løsning. Vi vil også meget gerne følge bogen til dørs; vi kan bookes til præsentere bogen og diskutere dens tema “Mad, der får folk til at tale sammen“, vi laver også meget gerne mad-events for jer – eller laver mad til næste visions-seminar, næste bestyrelses-møde eller næste forkæl-dig-selv-og-dine-medarbejdere-middag. Bogens normalpris er kr. 350 (280 kr ex moms) per stk. Ved et samlet køb over 10 stk, kan vi sælge den til kr. 250 ex moms.

Bogen er ude i sit andet oplag, i samarbejde med Strandberg Publishing. Vi får en masse god feedback fra læsere og brugere af bogen, hvilket er helt utroligt dejligt. Fx skriver Rasmus om os: ““… nye kogebog fra Camillos Køkken er røget direkte ind på listen over mine favoritkogebøger. Både hans opskrifter og hans betragtninger om mad (og dermed livet!) er vanvittigt inspirerende. Jeg har taget bogen med til mit køkken i Frankrig, og her til aften gik det ud over et par kaniner, der først blev iklædt et ordentligt lag sennep og derefter røg i den store, sorte gryde med vin og andre herligheder. Det smagte godt – og der blev talt en hel del!“. Lise skriver på Facebook: “Jørgen, vi har også prøvet din ‘Spaghetti al limone’. Buonissimo!!!!“. Dansk Biblioteks Center skriver i en lektør-udtalelse: “Dejlig og inspirerende kogebog, som er flot layoutet og har noget på hjertet. Kombinationen af nye opskrifter og gamle med et twist fungerer fint, og Camillo har en entusiastisk tilgang og en engagerende skrivestil“.

Lee skriver på engelsk, det gør det ikke mindre dejligt: “There was a lot of conversation around the food & it only added to the atmosphere so your book is genuinely accurately titled & delivered on its promise! – I’ve written to Jamie Oliver & Gordon Ramsay to ask if I can return their uninspiring & boring wastes of paper as there is a new kid on the block!” Fra Norge lyder det sådan her i en email fra Atle: “… fikk boken i sommer av våre gode venner … Den er bare så fin. Liker den gode stemningen og den grunnleggende lidenskapen i boken“. Fra Connie og Djursland lyder det sådan her: “… denne her vil få en ganske særlig plads, tæt på hjertet. Jeg brugte hele lørdag formiddag i sengen, læste alle de hyggelige essays, kiggede de lækre billeder fra Italy – og savlede over alle de skønne madbilleder. I dag er det torsdag, jeg har kigget i den hver dag siden, jeg kan slet ikke lade være“. Her har den lokale madklub også indført en fast Camillo-dag i klubben. Den slags varmer utroligt meget. Tak.

Giv lyd, hvis du har lyst til at vide mere, eller bare vil høre hvordan vi fixer det hele. Send os en email på camillo@camilloskitchen.com.

Camillo

PS: Ønsker du “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken“ til dig selv, din mor, din datter, din chef, din nabo eller et andet godt menneske kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre. Vi dukker op inden jul i både Aarhus og København for at sælge og signere. Bogen findes i de fleste boghandler og kan også bestilles direkte hos os.
Se andre salgssteder her.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *