Menu

Who is Camillo?

Camillo er mit alias som kok – jeg er Jørgen Smidstrup. Til daglig arbejder jeg som kommunikationsdesigner i Lower East, som jeg driver sammen med min partner Helle Marietta. Når solen går ned, sætter jeg en gryde på komfuret og åbner op for Camillos Køkken – for en verden af mad, vin og masser af smag. (tekst fortsætter under billedet).

Camillo is my alias as chef – I’m Jørgen Smidstrup. Normally I work as a communication designer in Lower East, a company I run together with my partner, Helle Marietta. When the sun goes down, I put a pan on the stove, and open up to the tasty univers of food and wine in Camillo’s Kitchen. (text continues below the picture).

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Malthe Ivarsson, Jørgen Smidstrup, Kitchen, Køkken, Madlavning,
Camillo when the sun goes down. Photo: Malthe Ivarsson

Jeg elsker mad! Og jeg elsker at lave mad! Jeg elsker, hvad god, ærlig og kærlig mad kan gøre ved mennesker. At det kan give ­næring til både den fysiske og åndelige maskine, der skal have noget ordentligt brændstof for at kunne præstere i vores mangfoldige og udfordrende verden. Så vi alle kan stå godt på vores ben og være med til at udvikle vores samfund, vores relationer og ­forme vores fremtid.

I love food! And I love to cook! I love the things good and honest food do to us. How it can feed us and nurture our physical and mental machine, which needs fuel to be able to perform in our multiple and challenging world. So we can manage to develop our society, our relations and to shape our future.