Menu

OUR FRIENDS

Vi har et skønt netværk af passionerede venner i mad- og vinverdenen…

We have a beautiful network of passionate friends in food and wine…

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Little Big brewery, Beer

LITTLE BIG BREWERY, CPH

Little Big Brewer’s grundlægger er Rico Tijsen – en talentfuld ølbrygger, som har brygget en helt særlig IPA til Camillos Køkken. Derudover har han en karriere som webudvikler og har programmeret denne og mange andre websites for os.
Little Big Brewery / Ricoland

Malthe Ivarsson, Photography, Fotografi

MALTHE IVARSSON

Malthe Ivarsson har taget et hav af fantastiske billeder til kogebogen – alle billeder af retterne samt sort-hvide billeder fra køkkenet. Vi har haft et vidunderligt samarbejde fyldt med god energi, humor og høj kvalitet. Malthe fotograferer også koncerter, festivaler, events mmm.
Malt Photography

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Christian Banfield, Gastro

Gastro & Vino, Aarhus

Gastro & Vino er et event-køkken i Aarhus – her huserer Michael Larsen sammen med Brigitte Mors. De lagde hus til vores book launch i Aarhus. Gode legekammerater gennem en lang årrække. (Foto: Christian Banfield)
gastrogvino.dk

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook,

Folkets Madhus

Folkets Madhus på Amager – event-køkken mmm. – 100 % økologisk, drevet af slagteren med en mission – Michael Museth, som også er initiativtager til Butchers Manifesto – et verdensomspændende netværk for slagtere, der vil have det gode håndværk på dagsordenen igen med kvalitet, dyrevelfærd og uddannelse til kommenede generationer.
Folkets Madhus / Butcher’s Manifesto

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, CPH food space, Køb Camillos Kogebog

CPH FOOD SPACE

CPH Food Space er et kitchen space, et co-working space og et event space beliggende i Kødbyen i København. De lagde hus til vores book launch i København oktober 2017.
Cph Food Space

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Køb Camillos Kogebog

Nicolai Café i Kolding

Hyggelig café i Kolding med stor kærlighed til itaiensk mad, beliggende sammen med kunstbiografen Nicolai Bio – cafeen drives af Annie Fløe Svenningsen. Hun lagde hus til vores book launch i Kolding oktober 2017.
Nicolai Café

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Køb Camillos Kogebog

LYKKEGAARD TVERSTED

Lykkegaard i Tversted drives af Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen. Her finder du alt fra retro-genbrug til smuk fajance, bjesk, Birckenstock sandaler, tøj og meget mere. De husede os til vores book launch i Tversted oktober 2017 under Jazzy days.
Lykkegaard Tversted

Camillos Kitchen, Camillos Cookbook, Camillos Kogebog, Camillo, Camillos, Cookbook, Køb Camillos Kogebog

LOWER EAST

Lower East er vores design & kommunikationsfirma, drevet af Helle Marietta Pedersen og Jørgen Smidstrup, hvor vi bl.a. designer smukke kunstbøger, websites, visuelle identiteter og kogebøger mmm. Kogebogen “Mad, der får folk til at tale sammen. Camillos Køkken” er udgivet på Lower Easts forlag.
Lower East