“MAD, DER FÅR FOLK TIL AT TALE SAMMEN”. Efter usandsynligt mange dejlige timer i køkkenet, efter utallige skønne middage, private og offentlige, med få og med mange gæster – og efter flere års skriverier, 145 opskrifter, 175 fotografier, 352 sider senere – SÅ udkom “MAD, DER FÅR FOLK TIL AT TALE SAMMEN. CAMILLOS KØKKEN“ i efteråret 2017.

Skrevet og udviklet af Jørgen Smidstrup, designet og illustreret af Helle Marietta, fotograferet af Malthe Ivarsson og Jørgen Smidstrup. Udgivet på Lower East Press og Strandberg Publishing – og trykt hos Specialtrykkeriet Arco.

“En bog om alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad. Om, at hvis vi gør os umage, påvirker det os, det påvirker det vi taler om, det vi spørger til, og den måde vi svarer på. Bogen er proppet med opskrifter på retter, der med garanti får os til at tale sammen. Til hverdag og til fest. Med venner, familie, naboer, kærester og partnere. Om liv, nogle gange om død, om kærlighed, om arbejde, om planer, om drømme, om nærvær, om længsler, om det der kan være svært – og lidt om mad.

Maden er lavet med dyb inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken og med afstikkere til den øvrige store, spændende verden omkring os. Bogen er fyldt med historier, tips, tricks, holdninger og billeder. Mange billeder. Du finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, risotto, hovedretter, brød, desserter – og drinks dertil. Der er masser af grønt, der er kød, fugl, fisk, pasta, ris, bønner og linser. Det kan være billigt og dyrere. Det dufter og smager godt, altid. Og det får du det også til, bare du gør dig lidt umage.“

“FOOD THAT MAKES PEOPLE TALK TO EACH OTHER”
After incredibly many wonderful hours in the kitchen, after numerous amazing dinners, public and private – and after years of writing, 145 recipes, 175 photos, 352 pages later – Camillo’s first cookbook is here “FOOD THAT MAKES PEOPLE TALK TO EACH OTHER. CAMILLO’S KITCHEN”. Written and developed by Jørgen Smidstrup, designed and illustrated by Helle Marietta. Published on Lower East Press/Strandberg Publishing and printed at Specialtrykkeriet Arco, Denmark.

This first (Danish) version is excused by our love for our Danish heritages, but please talk us into translating the book to german, english, spanish or other amazing languages dear to our hearts.

Køb bogen:

Bestil kogebogen direkte hos os via email camillo@camilloskitchen.com

De fleste boghandlere rundt omkring i Danmark har også bogen på hylderne eller kan bestille den hjem til dig, fx Bog&Idé og Arnold Buscks – også hos Magasin & Salling.

Disse fine steder sælger også vores kogebog:

Camillos Sommerkøkken på Tversted Skole, Skolevej 11-13.
email: camillo@camilloskitchen.com

Kogebogeriet, Guldbergsgade 10, Nørrebro, KBH
tjek boghandlen & caféen her

Kaffebaren på Amager, Æblestien 2, KBH S
find kaffebaren og åbningstider her

Thiemers Magasin, Tullinsgade 24, Vesterbro, KBH
tjek boghandlen her

A door, Istedgade 101, Vesterbro, KBH
tjek butikken og åbningstider her

Gastro & Vino, Klostergade 68, baggården, Aarhus C
www.gastroogvino.dk

Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
www.kunsten.dk

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Herning
www.chpeamuseum.dk

Café Nicolai, Skolegade 2, Kolding
www.nicolai-cafe.dk

Trapholt, Æblehaven 23, Kolding
www.trapholt.dk

Lykkegården, Bindslevvej 54, Tversted
www.lykkegaard-tversted.dk

Lower East Lab, Waldemarstrasse 38, Kreuzberg, Berlin
www.lowereastlab.de