Fredag, lørdag

Sommeren er tilbage – i dag fredagsvinbar & -frokost – i morgen (3/8) har vi ‘aflyst’ vores lørdagsfrokost pga et større privat arrangement. Der er dog åbent hus på Tversted Skole i morgen fra kl. 14-16 og vi holder vores bar åben med kølige vin, kolde øl og lidt snacks og nogle gode oste. I næste uge har vi ‘råvandring’ tirsdag 6/8, hvor Villy Hansen guider os rundt i naturen omkring Tversted, og sammen går vi tilbage til køkkenet og skaber en skøn middag sammen. Onsdag 7/8 er der Camillos Langbord, fællesspisning på Tversted Skole, vi har få ledige pladser – torsdag 8/8 har vi filmvisning og dinner; “Verdensdamen Else Marie Bukdahl“, også her få ledige pladser. Og så bliver det pludselig fredag igen; der har vi vinbar og frokost igen. Life is good!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: